perjantai 23. heinäkuuta 2010

Askaresta

helpottamaan on suunniteltu monenmoista. Minä tein Bambu-langasta tiskiliinan ja muutaman samanlaisen lisää, kun oli hyvät ohjeet päässä.

Tässä alla on muutaman kaverinsa kanssa pesin, jonka pyöröneuleohje on Lankapirtin Matleenalta ( klikkaa linkistä ja rullaa näyttöä alaspäin, sieltä löytyy). Osa on Samos -lankaa kokeilussa ja osa akryyliä. Näitä olen tehnyt jo "vinon pinon" erikokoisia hiukan lisäyksiä vähentämällä ja monen värisiä jämäakryylilangoista. Odottavat hyllyllä sopivaa tarvitsijaa.

Näiden maantienväristen liinojen materiaali on kierrätyspuuvillaa. Nämäkin menevät pieniksi viemisiksi.

Tuolinjalat saivat uudet huopatossut ja "kellokalle" oli tapansa mukaan tarkkana paikalla.

Jälleen on viikko on sujahtanut ja edessä mielenkiintoinen viikonloppu moninen tapahtumineen.
Viihdytään kesässä!

5 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Hienoja on nuo sun liinat, sydänkuvioinen varsinkin, ihana :)
Tyttönen lähetti terkut, oli muutaman pvän täällä kotosalla. Niin ja Kiitos pesimistä! Tosi hyviksi ne on käytössä todettu, miellyttävän pehmeät iholla ja puhdastakin tulee :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Ihana tuo sinun assistentti; tulee aivan omat jo kauan kuolleet kissat mieleen. Niiläkin oli tapana istua tuolla tavoin tassujen päällä ihan vieressä katsomassa työn jälkeä :D

Anneli kirjoitti...

Nätti tuo sydän malli , tiskirätteihin.

Matleena kirjoitti...

Kyllä sinulla kohta paikat siellä kiiltelee, kun heilut hetken noiden pesimien ja rättien kanssa! ;DD Nätti minustakin tuo sydänmalli! Pitänee minunkin sitä joskus kokeilla.

Meillä on nyt vain tavanomainen kesä! ;DD Mittari on näyttänyt tänään vain +15 ja vilkoinen tuuli puhaltelee. Mutta johan noita ihania ilmoja olikin ja ehkä niitä vielä tulee lisääkin. :)

sirkkis kirjoitti...

Mukavia ovat liinasi ja moni saa tuliaisen sinulta varmaan. Tuo kissa on ihana seurustelia. Hauskaa viikonloppua ♥