tiistai 13. heinäkuuta 2010

Tyhjä

vesimittari nimittäin on edelleen tyhjä. Helteisen kuuma ilma hellii meitä edelleen. Puolenpäivän aikaan kaksi sääasemaa, eripuolilla taloa näyttivät molemmat samaa eli 32,7 astetta. Pihalla onneksi tuulehtii, joten varjossa saattoi olla ainakin vähän aikaa kerrallaan.
Illansuussa kuului kaukaista jylinää, ukkospilviä ei näkynyt, mutta aurinko oli jonkinmoisen pilviverhon takana. Muutama iso pisko putosi, mutta nekin melkein kuivuivat, ennenkuin ehtivät maahan. Vesimittari on kuvassa jalopähkämöiden keskellä.

Ruukuissa olevat kukat tarvitsevat vielä virkistävää vesisuihkua nyt, kun paahde on hetkeksi hellittänyt. Yksi kiva havainto: Täällä ei ole sääskiä, ei yhden yhtäkään inisijää.

6 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Jostain kaukaisuudesta kuuluu ukkosen kumua täälläkin.
Toivottavasti ei tule päälle, mutta vesi kyllä kelpaisi, kiitos.

sirkkis kirjoitti...

Hyttyyset meiltäkin puuttuu. Meillä on vieläkin sisälämpö 30,5.Tulee taas levoton yö tuon kuumuuden vuoksi.

Sude kirjoitti...

Kyllä viileämpää ilmaa jo kaipaisi. Mattopyykillekkään ei uskalla mennä, ettei pyörry vesialtaaseen. Kävinkin tänään pesemässä yhden maton 11 aikaan yöllä. Hiki tuli vieläkin, mutta tuntui ihanalta lotrata vettä.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Taas sain nimen yhdelle kukalle, kiitos! Mies sai alkukesästä perennan taimen, jonka nimeä ei antaja tiennyt. Nyt selvisi, että sehän on jalopähkämö.

Sipi kirjoitti...

Eilen illalla käytiin kyrkkärillä uimassa ja saatiin lopuksi aika rankasti vettä taivaaltakin niskaamme. Virkistihän se kummasti oloa, sekä uiminen että sade :)

SirU kirjoitti...

Lämmintä on. Hyvä niille, jotka auringossa jaksavat olla. Itse odotan vähän viileämpiä kelejä tai helpotusta virkistävän vesisateen muodossa. Letkun jatkona on oltu tuntikausia päivittäin, joten helpotusta voisi jo vähän tulla.