perjantai 9. heinäkuuta 2010

"Niin palava on rakkaus"

samaa leimuavan hehkuvaa .....

kuin tangoissa, joista nautitaan kuunnellen ja tanssien kadulla ja useilla parketeilla tämän viikonlopun aikana.
26. kerran ovat Tangomarkkinat Seinäjoella.
Nautin suunnattomasti kaikenlaisesta musiikista, kansanmusiikista eritoten ja kesäisistä Kampusrannan yhteislaulutilaisuuksista saa aina hyvän olon pitkäksi aikaa.
Tangomarkkinat jätän kuitenkin muiden harteille. Tanssiminen siinä tungoksessa tai vaikkapa kadulla,
no tulkaa kokeilemaan....

Yritin vain sanoa, että 25 vuotta tämän markkinahumun keskellä on latistanut tapahtuman merkityksen itselleni ja laulun sanoin "hurmos on haihtunut....."

9 kommenttia:

seijastiina kirjoitti...

Ahaa, ne on taas, niimpä, ja tässä helteessä vielä tanssimaan, no ,no!
Mutta mukavaa viikonloppua silti, ihana kukka!

Sude kirjoitti...

Eipä se meilläkään rakkaus roihua enää kuin kukkapenkissä. Ihmeesti nuo tunteet laimenee iän myötä, mutta hyvä niin. Vielähän se on muistissa, minkälaista tuskaa se rakkaus oli välillä silloin nuorena :)))

Matleena kirjoitti...

Joskus on Seinäjoella tanssittu melkein yötä päivää, mitä nyt välillä hieman torkahdettiin. Ja ihanaa oli! ;) Mutta siitä on vuosia jo. Ehkä sinne vielä joskus suunnataan. Kesällä muuten ohikulkumatkalla käytiin muistelemassa menneitäkin.

vekki kirjoitti...

Hieno on Palava rakkaus. Onko sinulla Leimurakkaus? Sekin on tosi punainen ja kaunis, matalampi.

Tangot on ihania kun tv:stä katselee...

Päivikki kirjoitti...

Kyllä se oli ihan tavallinen tervakukka, mutta nyt siinä samalla paikalla kukkii ketoneilikkaa, jota on paljon pihapiirissämme. Se on todella kaunis kukka.

sirkkis kirjoitti...

Minua ei tuo tangoilu houkuta vaan meen katsomaan "Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen" Törnävälle.

Sipi kirjoitti...

Ah, niin ihastuttava punainen kukkanen kuvassa!
Olimme eilen tangoilemassa,lähinnä Sillanpäätä kuuntelemassa ja upean lavashown hän vetikin :)
Muutoin taitaa nuo tangot kyllästyttää jo montaa muutakin, sillä kovin oli vähän väkeä tangokadulla!..nyt ei voi ainakaan noita ilmoja syyttää sillä yökin oli todella lämmin :)

Heleena kirjoitti...

Kiitos kaikille mukavista kommenteista!
Kun olen monta vuotta jättänyt tangot väliin (iälläkin on siihen vähän vaikutusta), päätin nyt pyöräillä tangoalueelle katsastamaan keskipäivällä todetakseni ettei siellä ollut ketään. Tangokatu herää vasta klo 15 aikaan. Torikeskukseessa sensijaan oli tungos ja siellä esiintyi tangolaulajia. Ulkona tori sekä reunoilla olevat terassit olivat tupaten täynnä, karaoke pauhasi ja kuumaa oli. Väkisin markkinahumu tarttui. Kotikadulle takaisin ehdittyäni oli tunnelma kuin olisi luettu ydinsaastevaroitus ja käsketty pysyä sisällä. Ei hengellä heiluvaa missään! Täällä ei tiedä tangoista mitään!

Heleena kirjoitti...

Unohtui!
Vekille kiitos vihjeestä! Leimurakkautta ei vielä ole, mutta kävin jo suunnittelemassa sille paikan. Sopii hienosti ja kukkii loisteliaasti ja kauan!
Nautitaan kesästä ja sen sen hetkellisestä lämmöstä!