sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Lokakuista pyhäehtoota!

koko päivä on ollut nuhruisen harmaa ja tihkuisen sateinen, mutta kuitenkin jokusia lämpöasteita. Viime päivien pakkasöitä  samettikukat eivät kestäneet, joten olin iltapäivällä tyhjäämässä ruukkuja ja siivoamassa pihaa talven tuloon.
Hallankestävän sinisievikin  on sade painanut  maata vasten. Kuva on syyskuun lopulta.
 Sukkasatoa olen kerännyt Perunalaariin.  Kävin portailla kuvaamassa  joululahjaksi kutomani miesten tavissukat, kuva on lauantailta, koska portaat ovat kuivat.
Lankana näissä on 7 veljestä Nostalgiaa ja yksiväristä  ruskeaa raitalankana, 3,5 mm pyöröpuikolla ja molemmat sukat yhtäaikaa varresta alkaen. Kokoa näillä on noin 43.

        Lisää villasukkia on vartahilla (puikoilla )  erikokoisia keskeneräsiä kolmet ja suunnitelmissa vielä vaikka kuinka monet...

        Uusi viikko alkaa, joko saadaan lunta ...

   
     

7 kommenttia:

marja-terttu kirjoitti...

Niinhän se on ollu summppuunen päivä.
Sukkia nyt piankin voi ruveta tavittemahan, toivottavasti ei viä tuu lunta.
Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle ☺☺

kosotäti kirjoitti...

No nyt miulle vasta aukes blogisi otsikko, se on siis puikoilla, meillä kun vartaat on katossa ja niissä kuivattiin leipiä ja mie oon miettinyt että mitä ne leipävartaat liittyy neulomiseen :)))) ihania nää murteet ja komiat sukat näillä vartailla kudoitkin.
Oikein ihanaa päivää siulle

sirkkis kirjoitti...

Kyllä olet ahkeroinut ja laariin on paljon sukki tullut. Syksyistä viikkoa.

intsu kirjoitti...

Sulla on niin ahkerat kädet neulomiksiesi kanssa,että yhtenään on valmista. Mä tykkään ,että tuo nostalgia lanka on erinomainen varsinkin miesten sukkiin ja heille se perussukka on paras.

Auli kirjoitti...

Mulla on paljon nostalgiaa kun ostin sitä kerran villatakkia... Jota en siis neulonut ja otin jo siitä muutaman kerän. Olet ahkera, hyvää syksyä sinne. Tai kai se talvi jo pian tulee...

KristiinaS kirjoitti...

Tänä aamuna oli täällä etelässäkin lunta maassa, ihan pikkusen mutta valkoista kuitenkin.
Söpöjä tossukoita oot tehnyt.

Meri kirjoitti...

Komiat villasukat ja nostalginen väri !