tiistai 10. marraskuuta 2009

Puro vesisateessa

Ensimmäiset Purosta kutomani ovat tässä. Myssy ja kämmekkäät ovat Puron Kanervikkoa.
Ohje löytyy Modasta 4/09. Pyöröpuikon numero 5:lla sain lankaa kulumaan myssyyn 9o g ja kämmekkäisiin 66 g. En moiti lankaa, se on ihanan pehmoista ja lämpöisen tuntuista. Kämmekkäät aion vielä kevyesti huovuttaa.
Kuvassa on myös Saana langasta virkattu panta takareunavirkkausta.

Ps. Varapää on myös omaa tekoa, mutta se on piiiitkä juttu. Ehkäpä joskus selvitän......

6 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Komeat on vermeet.
Takareunavirkkaus?

Sipi kirjoitti...

Ihana tämä sun puro-setti. Tuo lanka mulla vielä kokeilematta mutta mitä enemmän sitä näkee sitä paremmalta se näyttää ja nyt on kiva kun saa seurata kuinka se toimii käytössä, siis tuo lanka :) Hienoja ovat kaikki..ja tuo sun varapääs on kyllä vertaansa vailla :D

TeSa kirjoitti...

Kaunis neulesetti.
Värit joista pidän.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Voi, miten komeet asusteet, kyllä toisten kelpaa. Tuo hattu on kyllä paras!

Megi kirjoitti...

Ompa kiva lakki. Täytyikin kaivaa heti lehti esiin. Oli jäänyt minulta vallan noteeraamatta. Lehden kuvassa ilman päätä ja yksivärisenä oli jäänyt minulta vallan huomiotta. Mutta vau' mikä pipo kun on saanut vähän väriä. Piti kaivaa purot esiin, joita hamstrasin puseron tekoon. Tiheys on tosin purossa vallan toinen kuin lehdessä ilmoitettu, joten kysynkin teitkö tämän samalla silmukka ja kerrosluvulla?

Heleena kirjoitti...

Mulla on tuossa vain 84 silmukkaa, eli tein 7 s:n mallikertoja 12 kappaletta ja toistin 5 kertaa, mutta 4 olisi riittänyt.