keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Välipäivämatkailua

oli eilen ohjelmassa, kun suunnistimme Tuuriin ja myynniltään  Suomen toiseksi suurimpaan tavarataloon. Ostokset jäivät vähäisiksi, mutta onhan tämä valtava elämys ja hyvää maakuntamatkailua jouluvaloin koristautuneita taloja ja kyliä katsellen. 
  Tavarapuoti on valtava ja hyvin pieneen osaan ehdimme tutustua. Napsin muutaman kuvan sieltä täältä ja yritin välttää muiden asiakkaiden kuvaamista.
Tässä näitä... Toinen rakennus Ruokapuoti on ulkoasultaan kuin kullanhohtoinen linna  ja sisääntuloaulan pitkä pilarikäytävä on pramea ja "kulissit " molemmin puolin ovat erikoiset.


Käytävän toisesta päästä löytyi kaksi ferraria joita väsähtäneet seuralaiseni ovat pysähtyneet ihmettelemään.

Päivästä tuli mukava muistelupäivä ja sääkin oli suosiollinen. Kiljuva pakkanen oli hellittänyt eikä pyry yllättänyt.

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Olipa mukava päästä kanssasi Tuuriin! ;) Muutamia kertoja olen siellä käynytkin, joten tuttuja paikkoja ja tunnelmia löytyi. Ja sitä suuruutta en lakkaa ihmettelemsätä.

KristiinaS kirjoitti...

Tuleekohan mun tuolla käytyä, olis se kiva nähdä ihan luonnossakin. Tämä oli hyvä katsaus kyllä.
Valokuvaaminen julkisilla paikoilla onkin nykyään tehty vaikeaksi. Ihmiset on turhan tarkkoja naamastaan. Useimmista kuvista kun ei edes tiedä mistä ne on ja milloin eikä naamoja edes näy.
60-70 luvuilla kun Ristat kuvasivat Stadissa niin kuulemma ihan vapaasti sai kuvata, nykyään heidänkin työnsä/kuvansa jäisivät tekemättä. Pelkät rakennukset eivät anna ajankuvaa kuten ihmiset arjessa.

sirkkis kirjoitti...

Voi kuinka harmi kun en tiennyt sinun olevan siellä. Mekin kiertelimme eilen siellä aleostoksilla ja tänään olimme vielä siellä ja naapuriliikkeissä ja löytyi pientä kivaa.

kaisu marjatta kirjoitti...

Luoja varjelkoon minua tavaratalojen hukllunmyllystä. Hyvä kun pakolliset riepuni käyn ostamassa ja ruokakaupassa. käsilläni en osaa mitään tehdä, vain leipoa ja laitttaa ruokaa ja kirjoittaminen ja tuumailu on harrastus, jos sitä voi siksi kutsua. Sinulla on mielenkiintoinen ja monia käden taitoja pitää tulla uudelleen ja katsoa käykö joku nivelreuman runtelemille käsille. Hyvää Uutta Vuotta!