sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Helluntaina

on juhannusruusu puhjennut kukkaan ja helle jatkuu....
Innostuin paahtavan helteen myötä virkkaamaan itselleni lierimyssyä. Ohje on Lankapirtin Matleenalta, lankana on Anchor Magicline puuvillalanka, jota kului 100 g, koukku 3,5. Tuo lanka on melko paksua, joten sovelsin ohjetta sen mukaan. Myssy valmistui KIP .päivään. Koristekukkain tekeminen ei onnistu häävisti vieläkään, niinkuin huomaatte....
KIP tapahtumaan torille kokonntui alun toistakymmentä neulojaa. Pienimmät olivat  alle kouluikäisiä poikia.
Pelkäsin etukäteen, ettemme ehkä mahdu torille, mutta hellesää oli luultavasti karsinut kävijoitä, koska tilaa näytti koko ajan olevan runsaasti vapaana. Aloitimme pyöreän pöydän ympärillä paisteessa, mutta jouduimme siirtymään kahvilan katettuun osaan. Yleiskuva torilta unohtui lopulta ottaa, mutta tässä on kuva pöydän päältä
ja pöydän alla näytti paljon mielenkiintoisemmalta.
      
       Heleää Helluntaita!

8 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Upea hattu ja romanttinen väritys. Mukavia kuvia teidän tapahtumasta . Liian kuuma päivä minulle en uskaltanut lähteä mukaan. Voi kun joskus voisin osallistua, olisi virikeitä antava kokemus.

Mammutti kirjoitti...

Kaunis hattu!
Eilen oli jo minullekkin liian kuuma neuloa edes pihalla... Mutta hauskaa, että monissa paikoissa on KIPpailtu ahkerasti.

Auli kirjoitti...

Niin neulojien kasseja ja näyttää siltä, että suomalsiet ovat oppineet näillä helteillä pitämään huolta juomisesta kun siitä aina varoitellaan, ettei juoda helteillä tarpeeksi... (ja nyt ei siis takoiteta alkoholipitoisia juomia...)

Sipi kirjoitti...

Tuo hattu sopi sulle hyvin ja oli tarpeenkin auringossa! Meillä oli tosi mukava ja helteinen päivä :)

Seijasisko kirjoitti...

Ihana hattu!<3

Anneli kirjoitti...

Tosi kaunis hattu, ihanine kukkasineen :)

Heleena kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Itsekin yllätyin, kun lähtiessäni löysin kaapista auringon suojaksi pitkähihaisen ohuen jakun tapaisen presiis samaa väriä kuin hattu.
Helle sekoitti ajatukset ja jäi loppuun toteamatta, että KIP oli tosi onnistunut ja mukava tapaaminen ihanassa seurassa. Kiitos Kaikille!

Matleena kirjoitti...

Kiva nähdä sinun lierimyssysi! Olen itsellekin sellaisen aikonut tehdä, mutta nyt näyttää elämä olevan niin kiireistä, etten tiedämilloin sen saan tehtyä, ehkä tammikuussa. ;DD

Minun KIP-päiväni julkineulonta jäi tänä vuonna lyhyeksi tuokioksi kuhmolaisen hotellin aulassa lounaan valmistumista odotellessa. Mutta sentään osallsituin.