perjantai 19. elokuuta 2011

HHV 22

vähän kuin vahingossa valmistui 22. huivi Hullun Huivi Vuoden tempaukseen. Olin nähnyt valmistuneita Lumi -huiveja ainakin Mammutilla ja Ihalaiskalla, varmaan jossain muuallakin. Mielessäni olin sitä tekemässä jostain valkoisesta pörröisestä langasta, vaikka tiesin, ettei valtavasta lankavarastostani sellaista löydy.  Yllättäen viime viikon Neuletapaamisessa erään Tikkuajan tuomista tarpeettomista langoista aivan pomppasi syliini kaksi kerää Novitan Kid Mohairia. Ei ne ihan piisanneet, vaan yhtä mallikertaa jäi vajaaksi. Lankaa kului siis kaikki 100 g, pyöröpuikkona 4,5.  Ja mitoiltaa huivi on 80 x 160 cm.   
              Ja se on siinä....
 Huivi on ilmava ja pehmoinen, kuin poutapilvi. Kuviin en sitä saanut mieleisellä tavalla, vaikka kävin ottanmassa kesken kaiken vielä lisää (52) kuvia.
  Kaunista Perjantaita!

9 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Suloinen, ihana huivi!
Tuo malli on sellainen, että lankavalinnoilla siitä saa aina uudenlaisen huivin. Olen tehnyt tuon pellavasta mohairiin, yksivärisestä kirjavaan ja niin erilaisia huiveja tullut.
Hyvää viikonloppua Sinulle!

Sipi kirjoitti...

Oi kuinka on taas kaunis huivi, niin herkkä ja hempeä :)

sirkkis kirjoitti...

Suloinen kuin keijunseitti, ihana.

kaisu marjatta kirjoitti...

olet taitava käsistäsi.. kaunis huivi tuli, kuin uninen harso .

Sirkka kirjoitti...

Ihana! Mikä siinä onkin, että sellaisia täydellisesti onnistuneita kuvia ei joistakin kuvattavista meinaa joskus onnistua ollenkaan ottamaan. Sellaisia puolihyviä kyllä on paljon, mutta....

Anneli kirjoitti...

Kunis ja keveän näköinen :)
Mukavaa viikonloppua Sinulle :)

mate kirjoitti...

Nätti huivi, kuin poutapilvi:)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Että osaakin olla kaunis. Mukavaa viikonloppua.

vekki kirjoitti...

Tosi kaunis huivi, tämmöinen ohut on oikein ihana.