maanantai 26. marraskuuta 2012

Martin markkinoille

Helsinkiin lähdin Tikkuaja-ystävien, Sipin ja Hellevin kanssa perjantaiaamulla. Matka toteutui osittain siitä syystä, että edellisestä Helsinkiin tutustumismatkastani alkaa kohtapuoliin olla 50 vuotta.
Monta elämystä  ehdin kahden päivän aikana kokea, mm. olimme  Temppeliaukion kirkossa Läänemaa-konsertissa. Kamera oli mukana koko ajan, mutta olimme niin kiireisiä, ettei ehtinyt pysähtyä ottamaan kuvia, nämä on siinä kävellessä otettuja. Enimmäkseen liikuimme shoppailemassa kauppakeskuksissa.
 Lauantaina matkasimme Kaapelitehtaalle Metrolla. Olikin eka kerta Suomessa, tuli sekin puute korjatuksi.
 Oikein oli mukavat ja tunnelmalliset markkinat, paljon ihmisiä, käsitöitä, kaikenlaista ihailtavaa nähtävää, kivaa ja tarpeellista ostettavaakin olisi ollut, mutku ei jaksa kantaa...
Omat ostokset jäivät siksi vähäisiksi, n. puoli kiloa vironvillaa, koruja ym. joulujuttuja.
Markkinoiden päätteeksi meidät haettiin yllätysvierailulle naapurikaupunkiin.
                      Kiitos Isäntäväelle!

Matkamme onnistui  loistavasti, sää oli alkuun tihkusateisen harmaa, mutta yllättävän lämmin, ei lunta,räntää eikä liukasta,niinkuin marraskuussa tapaa jo olla.
   Kiitokset Ystäville ikimuistoisesta ja hauskasta tutustuttamisesta Helsinkiin!


5 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Kyllä siellä aika menee ja rahat jos vain hassailee. Paljon kumminki saa kokemuksia ja vinkkejä omiin askarteluihin ja käsitöihin kun katselee ympärilleen.

Sipi kirjoitti...

Oli meillä taas hieno reissu! Aikaa vaan sais olla viikko että ehtis kaiken pääkaupungistakin ottamaan irti, niin paljon ois sielläkin nähtävää :)

Marleena kirjoitti...

Kyllä teillä on ollut mukava reissu! Naisenergiassa on voimaa, mistä saa ihmeellistä iloa!
Aivan ihku tuo edellinen makaroonienkeli!

intsu kirjoitti...

Uskonkin,että kiva Helsinginreissu teillä varmasti oli:) Minä en ole myöskään koskaan Suomessa ajellut metrolla,ulkomailla kylläkin. Mutta raitiovaunun kyydissä on tullut oltua. Helsingissä näkemistä ja shoppailua riittäis monenkin reissun verran.

TeSa kirjoitti...

Kotimaan matkailu avartaa =)