perjantai 6. syyskuuta 2013

Oma pesä kännykälle!

 Edelleen pöllö jäi kummittelemaan, joten virkkailin vähän isomman, vuoritin ja pöllön päälaelle ompelin pätkän tarranauhaa. Selkäänsä tämäkään ei kääntänyt kameralle, mutta värit ovat sini-vihreän harmaat.
Sisään mahtuu, kuun loppupuolella 6-vuotispäiviään viettävä,  nokialaiseni, se perusyksinkertainen. Nimipäivälahjaksi olisin saanut jonkun "ihme lumian", mutta en sitä huolinut. Ehdotin  multakuormaa (en sitten saanut sitäkään).
         
    Kaunista syysviikonloppua!


8 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Kauniis pöllöpiilo kännykälle.

Marjut kirjoitti...

Etkö sitten saanut lainkaan lahjaa:) Hieno pöllöpiilo.

Tuomontuvan Anni kirjoitti...

Hei, kiva koti kännylle. Minusta ovat niin hauskoja nämä pöllöset, jokaisen tekeleet ovat erillaisia, niissä on se oma kädenjälki:)

kosotäti kirjoitti...

Mie nauran niin että veet silmistä vierii, sillä toi multakuorma nimipäivä lahjaksi kuulostaa jotenkin tutulta:))) hyvä että muillakin on näin.
Mutta tosi hauskan ja ilonen tuokotelo,tykkään.

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Kerrassaan ihana pussukka kännykälle:)

Sipi kirjoitti...

Mainio kännykkäpussi :)

Matleena kirjoitti...

Jaaaa, noin saattaa käydä, kun alkaa nirsoilla lahjojen kanssa! :DDD Mutta pöllöpussukkasi on taas ihana! Nuo pöllöt ovat jotenkin niin vanhankin rouvan mieleen vetoavia. ;)

mate kirjoitti...

Hauska on pöllösi :)
Tiätkö, minäkin aikoinani pyysin timanttia, mutta ei, kun ei. Kunnes sitten tuli yllätyksenä pihaan hirven kokoinen kivi ja maininta "siinä on sulle timantti". Heh,heh;)
Lämmintä viikonloppua ;)