maanantai 13. huhtikuuta 2009

Vähän jäljellä

pääsiäisen ajasta. Suklaamunia on jäljellä. Ruoho on kesto-sellaista, siis langasta. Kanat ovat tilkkutöitä, hirsimökkitekniikalla tehtyjä.



Huovutuskurssilla päällystettiin tyroksimunia huovalla ja sen jälkeen koristeltiin erilaisilla helmillä ja nauhoilla sekä kirjomalla. Vadilla olevat odottelevat viimeistelyä ehkä ensi vuoteen....



Osa kirjotuista munista on ripustettu kruunuun yhdessä metallilangalla päällystettyjen pienten munien kanssa. Kynttilöiden tilalla on palanut led-valot kukkien muodossa.




5 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Hauska tuo pääsiäiskruunu :)

Vai kävi teillä 37 trullia :o Meillei käyny ku kolome!
Ihan hirveän vähän oli noitia meidän markilla tänä vuonna, karkkia/munia jäi siis melkoisesti mutta toisaalta huomenna se taas tyttönenkin kotiutuu, joten eipä ne hyväskät meillä kauaa vanhene :D

Malli45 kirjoitti...

Moniaikainen tuo kruunu; sitähän koristelet joka juhlaan.
Ihania nuo tilkkukanat; ovat olleet suuritöisiä! Hienoja munia! Meillä kävi 12 trullia, osa neito-iässä! Sainpas itse syödä loptu namut!

intsu kirjoitti...

Ei meilläkään käynyt kuin pari trullia. Meidän alueella on lapset kasvaneet sen iän ohi jo,eivät enää kehtaa trullitella. Aivan mahtavat pääsiäiskoristeet sulla. Niin on upeat kanat kuin huovutetut munatkin. Sä oletkin niin,niin ahkera ja koko ajan syntyy niin monipuolisia käsitöitä.

Pitsisukka kirjoitti...

Heippa! Löysin tämän sivusi tuolta Intsun blogista, niin paljon kaunista olet saanut aikaiseksi.

Tupuna kirjoitti...

Ihania koristeita. :)

Meillä kävi 5 trullia.