perjantai 29. huhtikuuta 2011

Ensimmäinen

tulppaani oli eilen avannut terälehtensä ja aamuun mennessä Ukkofasaani (olen siitä varma) oli käynyt jo katkaisemassa juuresta. Omistajan elkein yksi "Herra"  tässä on liikuskellut ja räpsytellyt siipiänsä varsinkin ison kuusen juurella jo monta päivää. Pääsin metrin päähän, mutta ei ollut tietääkseenkään. Nyt täytyy ruveta kovistelemaan, etten siedä kukkain katkomisia. Outoa muuten, ettei yhtäkään muuta fasaania ole ollut liikkeellä.
Maljakkoon päätyi tämä.
Olen ollut häissä koko päivän näkymättömänä vieraana, mutta aitiopaikalla. Morsian oli kaunis ja sulhanen herkän suloinen.  Hurmaannuin häävieraiden upeista ja aivan uskomattoman koristeellisista ja mielikuvutuksellisista hatuista!!!
 Aurinkoista perjantai-iltaa!

4 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Varmaan lähes kaikki ovat katsoneet häitä. Häät olivat tyylikkäät ja kauniit, mutta eivät lainkaan niin liikuttavat kuin V&D: n viimekesänä. Britit on aina brittejä... Kirkon koristeena ne puut olivat ihanat!

Anonyymi kirjoitti...

Hei kuule... me taidettiin olla vieraina samoissa häissä :)

Sipi kirjoitti...

Olihan ne ihanat häät :)

Harmillisia nuo fasaanit, osaahan se toki olla komea, se ukkolintu, mutta se ääni on kyllä jotain ihan kauheaa!

Oikein Hauskaa Vappua Vartahille ja Toiskaankin :)

sirkkis kirjoitti...

Voi kyllä minäkin nautin häistä tänään. Pikkuisen olin suruinen kun ei Diana saanut kokea tälläistä hetkeä poikansa elämässä. Prinssi on iänmyötä saanut isänsä kaljun alun. Morsian on niin kaunis, että kaikki muut jäi toiseksi♥♥