sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Hulluttelua

aurinkoisen lämpöisenä sunnutaipäivänä on hauska hieman hullutella. En kuitenkaan laita tälle mitään numeroa, vaikka omissa HHV säännöissäni on sanottuna, ettei koolla ole väliä.....
Tuttuja Salamonin solmuja  muutama, lanka on DMC 8 numeroista virkkauslankaa, koukku 1.75 ja mitoiltaan 8,5 x 15 cm.  Huivi on siis kokoa 1:12 ja menee Toiskan puolelle.
Vartahilla on montakin työtä, on sukkia ja huiveja, mutta alkavalla viikolla luultavimmin aika  kuluu valmistautuessa ensi viikonlopun näyttelyyn.
    Muistin tukena blogi on aivan verraton arkistoija ja siitä on sekin hyöty, että täältä on kohtalaisen helppo tarkistaa, mihin kaikkeen olen osallistunut ja mitä saanut aikaan. Luultavimmin olen kuitenkin jotain aina kurssista tänne kirjannut ja kuvannut. Osa kurssien tuotoksista  on päätynyt jo lahjoiksi, mutta jotain silti löytynee, nimilaput paikoilleen ja siististi pakattavaksi. Nukkiskurssin roonboksissa on suurin työ saada kaikki pienet tavarat pysymään paikoillaan.
              
Kansalaisopiston kevätnäyttely on 16. -17.4.2011  klo 11 - 17  Seinäjoella.
   Kannattaa poiketa katsomaan, ei sisäänpääsymaksua!

            Leppoisaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Tulisin ilman muuta,mutta kun tuo matka on vähän pitkänlainen. Varmaan näemme kuvia näyttelystä? Minulle Salomonin solmut on vielä jääneet kokeilematta, pitäis varmaan joskus ottaa härkää sarvista kiinni!

Sude kirjoitti...

Kyllähän tämäkin huiveihin lasketaan, sillä koosta ei kukaan ole maininnut mitään :)
Sama ongelma kuin Aulilla, vähän turhan pitkä matka näyttelyyn. Muuten olisin kyllä tullut.