perjantai 9. syyskuuta 2011

Syksyistä puuhaa

riittää monenlaista ja kaikki harrastuspiirit aloittivat tällä viikolla.
Eilisessä neuletapaamisessa jatkoin viikolla aloittamieni   sukkain kutomista ja pääsin päättelyn aloittamiseen.  Illalla vielä viimeistelin valmiiksi ekat sukat Sukkasadon Hillokellariin. Nämä ovat kokoa 30 ja lankana on aikaisemmin valmistuneista sukista jääneet jämälangat.
Tuttuun tapaan 2,5 numeron pyöröllä molemmat sukat yhtäaikaa kärjestä aloittaen. Kudoinvartta niin pitkälti, kun lankaa riitti. Sukat menevät lahjaksi ja saajakin on tiedosssa.
Sää on hyvin syksyinen, mutta vielä pihassa kukkii....

        Kaunista syksyistä viikonloppua!

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Makean näköinen "hillopurnukka"! ;D Et itse taida arvatakaan, miten sinä aina haastat minua kokeilemaan taas tuota kahden sukan yhtäaikaista tekemistä kärjestä aloittaen. Kerran kai olen tehnyt enkä innostunut, mutta usein on mielessä, että pitäisi taas kokeilla.

Ja noinko kauniisti sinulla krassit kukkivat! Meillä eivät nekään mensetyneet tänä kesänä, semmoisia ruippoja vain on laatikoissa.

sirkkis kirjoitti...

Ihanat sukat ja hauskat värit. Sinulla on krassi samanlaisena kuin minulla ja pelkään pakkasta kun se ei kestä sitä.

Anneli kirjoitti...

Kauniita sukat, nättiä lankaa :)

ellu kirjoitti...

Nätit raikkaan oloiset sukat.
Tuo kahden sukan neulominen olisi mielenkiintoista kokeilla.
Juju-kerhossa oli siihen neulontaan mallikirja tilattavissa.
Mulla ei tänä kesänä krassi loistollaan ilahduttanut. Ihastelen naapuripapan 87v. penkkiä, jossa krassi hehkuu vieläkin.
Mukavaa sunnuntaipäivää!!

Sipi kirjoitti...

Näiden sukkien saaja on taatusti tyytyväinen, väritkin ihan just oikeat :)
Kauniisti kukkivat vielä sun kranssit! Mulla oli yks vuosi noita parvekkeella ja yks tuttava pospsi niitä tyytyväisenä suuhunsa aina kun vierailulla kävi, olivat kuulemma hyviä :D