torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukuuta

       Kiitos kaikille  kävijöille ja teille, jotka ehditte kommentoida!
On mukava huomata, että  löytyy monia kiinnostavia juttuja, kuten tämä tupsu- ihme-vekotin. Kuvasin jonain iltana sisällä ja niinkuin tiedätte, siinä onkin  hommansa. Lopulta kokeilin alustaksi jotain tummaa.
Tosissaan vähän epäilin sen epämääräisyyttä, mutta kuvittelin,ettei kukaan kiinnitä mitään huomiota, mutta kuinka ollakkaa.....
Eilen "Anonyymi" uteli, mikä se on...
Pakkohan se on nyt  paremmin  esitellä "Anomyymille"  ja muillekin kiinnostuneille ....
 huovutettu olkalaukku kooltaan n. 30*30 cm. Olin joskus 10 vuotta sitten koko lukukauden kestävällä huovutuskurssilla ja teimme siellä yhdessä erilaisia huovutusjuttuja. Neulahuovutus oli silloin vasta tulollaan, joten nämä kuviot on vanhalla tavalla huovutettu. Ongelmaksi tuli laukun läppä ja sen kiinnitysmekanismi.
Kukkaa muistuttava möykky läpässä on nepparia peittämässä ja se on suunnitellusti sivussa, koska kannan laukkua oikealla olkapäällä.
  Oikeasti väri on aavistuksen turkoosempi kuin mitä onnistuin tänään  harmaana ja tuulisena päivänä kuvaamaan. Alla kuvassa laukku takapuolelta.
   Tänään onkin taas mukava päivä, eli menen  Torikeskukseen neuletapaamiseen ........
                               Mukavaa alkanutta joulukuuta!

4 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Oi, kuinka on hieno huovutettu laukku! Laukun läppäkin on hyvin onnistunut..tiedän omasta kokemuksesta ettei ole aivan se helpoin kohta tehdä! Väritkin on pirteät, unikot kauniita :)

sirkkis kirjoitti...

Upea huovutus laukku ja väritys kaunis ja niin somat kukat.

Päivikki kirjoitti...

Ihana laukku, jossa kauniit värit! Rauhaisaa adventtia!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä taas anonyymi. Innostuin niin tuosta huovutukselta vaikuttavasta alustasta, kiitos vastauksesta. Itse olen hulluna huovutukseen, joten silmä on herkistynyt näkemään niitä heti kun vain jossain vilahtaa. Terv. Raija