perjantai 9. joulukuuta 2011

Luukku 9

esittelee "Tekolunta" -huivin, jonka olen aloittanut ilman sen kummempaa ohjetta  joskus vuosia sitten. Jokin siinä silloin tökki ja jätin sikseen odottelemaan.
Lanka on Maijaa ja pintaneuleen ohjeen muistan  kuulleeni  neuletappaamisessa joskus vuonna -07. Se mikä jäi silloin erityisesti mieleen oli perinteeseen viittaava nimi "rajakarjalainen" .
Joku aika sitten samannäköistä pintaneuletta oli useammassakin blogissa lapasten päällä ja muistin huiviteelmäkseni. Huivin mitat   ovat 65*130 cm. Lasken tämän mukaan Hullun Huivi Vuoden määrään, siis tämä on HHV 29.
Rajakarjalainen hakusanalla löysin tänään tämän  linkin .
 
Meillä ei ole lunta kuin ohut  kerros ja siitä nimi huiville, joka näyttää lumihiutaleilta.
        Erityisen mukavaa perjantaita!
          

5 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Kaunista neulepintaa. Itsekkin isänpuolelta Karjalaisena piti heti mennä tutkimaan tekotapaa ja eiköhän se ole opittavissa, kun oikein kokeilee ja kokeilee. On se vaan kaunista neuletta ja erikoisen näköistä.

sirkkis kirjoitti...

Voi tuo huivi on kaunis ja neulemalli ihana , valkeaa naisellista ♥

Sipi kirjoitti...

Saatiin se lumimyräkkä nyt meillekin :)
Tosi kaunis, valkoinen huivi!
Tupsut ovat hauska lisä :)

Matleena kirjoitti...

Tosi kaunis huivi! Ja osuva nimi. Minäkin olen tuon saman linkin joskus vuosia sitten nähnyt ja taisin silloin printatakin sen, mutta eipä ole tullut käytettyä. Mutta sopii tosi hyvin huiviinkin. Minulta muuten puuttuu enää yksi huivi HHV-tavoitteestaani. :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kaunis!!
Täällä pyrytti eilen oikein kunnolla, kaikki on valoisan valkeaa!! Ihanaa, kunhan vain pysyisi ainakin jouluun asti...