perjantai 28. elokuuta 2009

Totta se on!

Syksy se vain hiipii paikalle. Piha on täynnä tuomesta varisseita keltaisia lehtiä. Ja parasta. Harrastuspiirit alkavat.
Kaarakan taitokeskuksen käsityösyksyn avaus oli tänään.
Totta on tämäkin!

Teksti oli Rustoopuodissa myynnissä olevan pienen paperikassin kyljessä.

Tekemisen iloa- näyttelyssä on esillä syksyn taitopajatuotteita
mm. ihana laukku ja paperiruusuja

Kransseja metakallilangasta

hopeasavikoruja

huopaenkeli ja paljon muuta.

Siellä oli myös erilaisia työnäytöksiä mm uutuus naulakko-laite neulontaan. Jokainen kävijä sai ilmaisen ruusu-tarvikepaketin.
Omat ostokset:
Koto- paita, jossa kuva-aiheet ovat Etelä-Pohjanmaan kuntien vaakunoista. Kuvista muodostuu tarina, joka kertoo alueen monipuolisuudesta ja ylpeästä eteläpohjalaisuudesta (lainaus tuoteselosteesta). Ostin myös Kiskis-vetoketjullisen pussukan.

Erittäin suosittu ja edullinen on myös käsityökirppari.
Löysin 2 kudottua laukkua ja huopapaloista tehdyn pikkulaukun.

Aurinkovärjätystä kankaasta tehdyn pussukan, 3 paperinarutokkaa ja ihanan "soholoos" kudotun villaisen kypärämyssyn, jossa on iloisenvärisiä pikkulettejä ympäriinsä. Sen, kun pistän päähäni ja poljen kaupungilla, luulisi näkyvän vain iloisia ilmeitä.

1 kommentti:

Sipi kirjoitti...

Ihana tuo täs iäs vain niinku komistuu, niin totta joka sana :D
Mahtavia löytöjä me tehtiin kirpparilla! Koto-mekko on mulla ollut jo kovassa käytössä ja mukavalta tuntuu päällä, vaikka totta puhuen minusta se näyttää ihan yö-paidalta :D
Mukava on kun harrastukset taas alkaa, kiva kun olit ottanut kuvia noista tulevista työideoistakin, itse en niihin kerinnyt edes kiinnittää huomiota :)