torstai 13. elokuuta 2009

Välikäsityö

on tuttu käsitteenä jostain kouluajoilta. En ole toiveistani huolimatta saanut välikäsiä, vaikka kipiästi tarvitsisin ainakin viidet.
Tutun lehden päällä on yksi rätti tulossa tutulla Ananas-mallilla. Vartahat tein noin 40 cm pitkistä saslik-tikuista. Ei siksi, etteikö puikkoja olisi joka lähtöön, uusia ja vanhoja, hyviä ja huonoja, puisia ja metallisia, suoria ja pyöröjä, Addeja ja Knit Picksejä.
Omatekoiset olivat paikallaan, kun kudoin henkäyksen ohkaisesta Rowanin Kid Silkistä pitsihuivia, joka on mennyt lahjaksi ilman kuvaa.

Väliin mahtuu aina joku perhonen.

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ai saslik-tikuista puikot! Hyvä idea! :) Minullakin on kerran ollut ja taitavat olla vieläkin jossakin tallessa puikot, jotka mieheni teki minulle neulekoneen jostakin luomiskamman jousesta tai sen tapaisesta osasta. Kudoin kansallispukuni tykkimyssyyn ohuen ohuesta langasta pitsiä ja puikot piti olla sen mukaiset. Pitääpä katsella, löytyykö sitä vielä.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hei! Palautin sen neulekirjan eilen kirjastoon - sen neuletapaamisessa olleen. ihan vain tiedoksi! Voin sitten auttaa, jos joku kohta englannista tökkii..