perjantai 13. toukokuuta 2011

Ja eiku seuraava

toivottavasti palvelun tarjoaja palauttaa sen eilisen kirjoituksen. Tämä koppa on edelleen samalla hyvällä ohjeella ja samoin värkein, väri vain on vaaleampi, sellainen harmaalla taitettu. Se eilinen koppa on 14 litrainen, siis melko suuri ja tumman sininen. Nyt virkkaamani kopan strategiset mitat ovat:  halkaisuja 23 cm, korkeus 16 cm ja tilavuus 6,6 litraa. Tykkään tämän korin väristä ja koosta eniten.
Aurinkoisesta ja lämpimästä säästä johtunee narsissien kukkien avautuminen.
Perjantai ja 13. päivä on kulunut  pääosin sisähommissa ja onnettomuuksilta on vältytty, vaikka mustaa kissaa ei täällä voi välttää näkemästä. Jotain hyvääkin, kun pääsen jälleen kommentoimaan  ja kirjoittelemaan.
Tämän valkoisen kaunottaren myötä lähetän virtuaalikiitoksen Bloggerille taas toimivasta palvelusta ja kainon toivomuksen torstain kirjoitusten palauttamisesta sieltä bittiavaruudesta.
 
         Kaunista ja jännittävää viikonloppua!

7 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Ihana koppa tämäkin ja minun lempiväri ja taitaa olla sinunki ♥

Sipi kirjoitti...

Hienoja koreja, myös eilinen näkyy palautuneen :)
Vauhdilla saat näitä virkattua, ohuemmankin langan virkkaaminen on minusta välillä tuskaa saatikka näin valtavan paksun ja tykyn "langan! Upeita, upeita koreja kaikki, ehkä tuo musta-valkoinen on eniten minun makuuni, siihen sitä jo sais upotettua tavaraakin vaikka ja kuinka ;)

Anneli kirjoitti...

Tiedän kokemuksesta, että noita koppia on kiva tehdä.
Nätti on tämäkin.
Mukavaa viikonloppua !

eevamummo kirjoitti...

Kyllä mulla ainakin palautui edellinen kirjoitelmani, mutta kommentit on jossain Taivaan tuulissa. Koko kouraa saa kyllä käyttää noissa korien virkkauksissa, ei onnistu sillai 'sievästi' kuten pitsinvirkkuu.

Sude kirjoitti...

Olen aivan ihastunut näihin sinun koreihisi. Kivan näköistä, kun on koko sarja samanvärisiä ihanan sinisiä koreja. Taitaa vaan kädet väsyä noin paksun virkkaamiseen.

Hilkka kirjoitti...

Kivoja koreja. Minullakin olisi tuota kudetta harmaana, taidan lainata ideaa.

Mare kirjoitti...

Korit ja niiden asukitkin taas hurmaavat katsojan.
Kaunis on kukkakin.
Minä istuttelin viime syksynä omalle pihalle satamäärin erilaisia kukkasipuleita.

Mikään hortonomi en ole ja ehkä juuri siksi sainkin niistä kaikista nousemaan narsisseja. Erilaisia ja erikokoisia ja eri väreissä. Onneksi pidän niistä, mutta mielestäni en satamäärin juuri narsisseja istuttanut.Missähän ne kaikki muut mahdollliset kukat vielä lymyävät?!? Juupa.