torstai 26. toukokuuta 2011

Vauhdikasta keskiviikkoa

vietin eilen. Kaikkihan tietää sen tosiasian, että eläkeläisen päivät ovat kiireisiä.   Entinen työpaikkani on muuttanut  uusiin tiloihin ja me 10 vuoden aikana eläköityneet saimme kutsun kahvitilaisuuteen ja tutustumaan  tiloihin. Melkoinen joukko meitä eläkeläisiä oli koolla. Vielä löytyi muutamia  työkavereita, jotka tunnistivat.
Seuraavaksi suunnistin Ystävän kanssa naapurikuntaan Nukkenäyttelyn avajaisiin  Taidekeskus Harriin.
Taitava nukentekijä ja  innostunut korttikeräilijä Sirkkis on koonnut näyttelyyn joukon omia nukkejaan ja korttejaan.
Matkalla alkanut valtaisa sadekuuro taukosi sopivasti tullessamme pihaan. Tilaisuus on lämminhenkinen ja saimme kuulla nukeista heidän tarinansa, joiden valossa nuket saivat  vielä enemmän syvyyttä.
Valitsin teille nähtäväksi muutaman. Tässä on  "Vanha rouva" todella ihastuttava.Aah... vau... saimme kurkistuksen helman alle. Kaikilla on myös koristeelliset ja kauniit alusvaatteet.
  Sekä luistelijan, jonka tarina alkaa löydetyistä luistimista. Kierrätysmateriaaleista koostuu asusteet  ja vaatteet suurimmaksi osaksi kaikilla  nukeilla.
Niin paljon ihania nukkeja, myös paperinukkeja ja paljon nukkeaiheisia postikortteja oli ihailtavana. Suosittelen lämpimästi tutustumaan paikan päällä.
Sade oli lähes loppunut, muutamia piskoja harvakseltaan tipahteli, kun olimme lähdössä ja katselimme vielä järven takana mustaa taivasta ja sen päässä sateenkaarta. Kamerassani taisi olla sisätila asetukset, kun en saanut maisemaan vangituksi  niin synkkänä kuin se oli.
Ja hetkessä oli taas niin kesäisen aurinkoista kuin ikinä voi vain olla.

5 kommenttia:

jansku kirjoitti...

ihania nukkeja olat käynyt katselemassa ;) niin kauniita ...
kiva kun eläkkkeelle jääviäkin muistetaan näin mukavasti.. ei kaikkialla !!

intsu kirjoitti...

Kyllä olet saanut nähdä kaikkea kaunista. Niin hienot nuket kuvassakin. Luistimetkin ovat niin upeat! Oi,paperinukkeleikkejä tuli aivan ikävä.

Auli kirjoitti...

Upeita nukkeja. Vaatii kärsivällisyyttä noiden kanssa näprääminen.

sirkkis kirjoitti...

Kiitos Heleena kun kävit ja pidit näkemästäsi. Vilske jatkuu ja minun kunto meinas jo tänään pettää. Paketti on ihana, kyllä olet mestaris-nainen noiden puikkojen kanssa ♥

Sipi kirjoitti...

Kiitos kun kutsuit mukaan, nukkenäyttelyyn en olisi ehkä muutoin osannut edes mennä!
Näyttelyssä näimmekin monta taidolla tehtyä nukkea ja kuulimme tarinat kuinka kukin nukke on saanut alkunsa..Päivä oli oikein mielenkiintoinen :)