tiistai 17. toukokuuta 2011

Kirppariretkipäivä

Suunnittelimme Ystävän kanssa kirppariretkeä naapurikuntaan ja päiväksi valikoitui lopulta viime viikon lauantai.
Aurinkoinen , mutta tuulisen kolea päivä olikin  sopiva kiertää sisätiloissa, mutta paikalle tullessamme huomasimme saapuneemme myös joka keväisille Ilkan Markkinoille. Kunnan keskustaa halkovalla Kauppatiellä oli koju toisensa vieressä. Harmikseni olin unohtanut ottaa kameran mukaan.
Poikkesimme paikallisessa käsityöliikkeessä ja olikin kiva tapaaminen ja keskustelutuokio  kauppiaan kanssa. Lankaa ostettiin ja sitten joskus niistä tulee jotain valmista näytille.
Jotain löytyi kirppareilta. Tätä käsin merkattua liinaa en vain voinut jättää käsistäni, sain jopa itse päättää hinnankin. Levitin liinan katoksen pöydälle vain kuvattavaksi. Silitettynä ja oikealla pöydällä liina olisi parhaimmillaan. Kokoa on 120 x 120 cm, tahraton ja siisti, pitsit ehjät ja kangas luullakseni puolipellavaa.
 Liina muodostuu lähikuvassa näkyvistä kuvioista.
  Markkinateltoissa oli tavanomaisia markkinatavaroita ja  ostin pari enkelinsilmäpelargoniaa, tämän pienikukkaisen

        ja toisen isokukkaisen.
Mukavasta päivästä Kiitokset  Ystävälle!

10 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Välillä kirppareille ilmestyy mitä ihanimpia vanhoja käsitöitä ja sinä olet yhden niistä onnistunut pelastamaan talteen. Kaikki eivät vielä osaa arvostaa mummojensa vanhoja liinavaatteita.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanan romanttinen liina ja tou kukka on kaunis. Tuo enkelinsilmä on minunkin pakko hankkia.

Anneli kirjoitti...

Hienoa että onnisti ja sait noin kauniin liinan :)

sirkkis kirjoitti...

Ihanan liinan olet löytänyt.

Auli kirjoitti...

Kaunis liina! Tuo kukkakin on tosi kaunis. Ilmat saisi vaan vähän lämmetä, oikeastaan ei oikein vileä ole kovin suuri kukkainspiraatio iskenyt kun ulkona tuntuu niin kylmältä! Minäkin silti ostin yhden pelargonian, riippusellaisen.

Seijasisko kirjoitti...

Kaunís kirpparilöytö. <3

Neili kirjoitti...

Kauniit kukat liinassa ja pelakuissa.

Sipi kirjoitti...

Kiitos itsellesi, oli mukava päivä :)
Tuo löytämäsi liina oli kyllä löytöjen löytö!
Mietin kotona kukkien nimeä eikä millään tullut mieleen, siis se on Enkelinsilmäpelargonia. Kaunis kukka jolla on tosi kaunis nimikin :) Tuntuu viihtyvän parvekkeellakin, kunhan nyt muistais etten kastele sitä liikaa!

Pitsisukka kirjoitti...

Aivan ihana kirpparilöytö, joskus siellä on tarjolla ihan sattumoisin tuollaisia aarteita, satuit hyvään saumaan, minulla on käsitys että juuri tuollaiset vanhat käsityöt menevät siellä "kuin kuumille" kiville.

Nuo aiemmassa postauksessa olevat kopat ovat tosi kivat!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Loistava kirppislöytö!!